Home

Båthusteateret 2022

Billetter - Båthuset Scen

 1. Billettinformasjon. Billetter til våre egenproduserte arrangementer selges av Fredrikstad Kino. Billettter kan kjøpes i billettluka på kinoen, per telefon eller på nett, via lenken ovenfor
 2. Hver førjul samler Odd René Andersen sin faste gjeng med musikere og fyller Båthuset Scene med klassisk soulmusikk. I 2018 gikk han helt tilbake til starten på showene i Båthuset og hentet fram igjen de beste låtene fra plateselskapet Tamla Motown
 3. Se bilder i fra bursdagskonserten på Båthusteateret. Anmeldelse: Stor humor på Båthuset Scene. Ekstraforestilling for «Båthusrevyen.
 4. Stor stemning på Båthusteateret Se mer av Fagforbundet Fredrikstad på Facebook. Logg in
 5. Konsertopptak med PLAN Be. Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more
 6. Huset har nyinvestert lyd- og lysanlegg og passer utmerket til konserter, event, jubileum, eller rett og slett en god fest med gode venner! Salen er tilpasset variert bruk og kan romme opptil 350 personer sittende, men selv med 80 personer setter vi en sal som fortsatt skaper en intim hyggelig stemning
 7. Premiere på Båthusteateret 2016 Created with MAGIX Video easy Video Saver

Hva skjer? - Båthuset Scen

FredrikstadGuttane er atter en gang klare til å spiller revy på Båthuset Scene. I år er det 15 år siden første gang.. Vi gleder oss Pga smittevern er det i år kun 170 billetter pr forestilling, noe som er under halvparten av tidligere, så blir førstemann til Møll Kultur 2017 (IKKE OPPDATERT) Kultur 2017. Fredrikstad 450 år - Startside | Facebook. Fredrikstad Blad kaleder http://www.f-b.no/vis/kalender Pål Nielsen, Atle Jensen og Bjørnar Spydevold går mot en knallsommer på Båthusteateret. Av Thomas H. Arntsen. Publisert: 11. juli 2017, kl. 15:54 Sist oppdatert: 11. juli 2017, kl. 15:54. Artikkelen er over 2 år gammel På Båthuset Scene glises det fra øre til øre. Huset er solgt ut 12 ganger, og nå. Båthuset Scene, Kråkerøy. 5.7K likes. Helt nede ved Glommas bredd på Kråkerøysida i Fredrikstad finner du Båthuset Scene. Byens storstue med store anvendelsesområder. Konsert, revy, event, kur

Fredriksstad Blad - Båthusteatre

Fredrikstad er østlandets nest største by med sine rundt 78000 innbyggere. Nede ved den flotte bryggen finner man et yrende uteliv med kule konserter og om sommeren arrangeres det diverse festivaler Sjekk hva som skjer av aktiviteter og arrangementer på Litteraturhuset Fredrikstad. Vi er et kraftsenter for litteratur, debatt og kunnskap Båthuset Scene PROGRA Få, om noen, norske artister framfører soul med samme tynge og trøkk som Odd René Andersen. De foregående showene har fått strålende kritikk og har blir sett av 20.000 mennesker

Stor stemning på Båthusteateret - Fagforbundet Fredriksta

Båthusteateret PLAN Be - YouTub

Vi er godt igang med prøvene på Byoperetten. Her er Hr. rådmann ,som har stor suksess på Båthusteateret for tiden TicketCo er en betalingsplattform for arrangører som maksimerer salg og gjør jobben enkler Finn og kjøp billetter: Humor/komedie arrangementer på ticketmaster.n Vi serverer julebuffet fredag og lørdag, mellom kl. 18.00 - 21.00 på hotellet. Så fullfører du kvelden på Båthusteateret med Odd Rene Andersen. Showet starter kl. 21.30. A Quality Christmas kr 995,- Vi starter med aperitif kl. 19.00 og vil deretter gå inn i Diamantsalen, som er dekket opp til fest kl. 19.30

TicketCo is a unified platform for efficient event payments, minimising work and maximising sale 31/05/2017 Vakre Fredrikstad og Hvaler . Fredrikstad er kåret til landets mest attraktive by, og her er en del bilder fra Fredrikstad. Torhild som jobber i Maritech Engineering har et av sine bilder med her i denne serien 06. november 2017 . Quality - Vi stiller med 10 mann på scenen i Båthusteateret. I bandet har vi to kor og full blåserekke, så dette trøkker skikkelig. Vårt mål er å lage publikumsfest hvor det kan bli både dansing på bordene og allsang i år som før,. Publisert: 6. oktober 2017 Sist oppdatert: De siste 12 årene har de hatt minst to produksjoner i året, et sommershow på Båthusteateret og julebordshow på ulike scener

Utleie - Båthuset Scen

 1. dre levende på vinteren,.
 2. lørdag 30. september 2017 kl. 17.30, Hotel City i Fredrikstad Les mer Fredrikstad MS forening har den gleden av og invitere medlemmene til Revy på båthusteateret
 3. Se i HD!! This video is unavailable. Watch Queue Queu
 4. 06 mai 2017: RANDABERG, Randaberg Arena: 20 mai 2017: RADØY, Hordabøhallen RRT: 10 juni 2017: RJUKAN, Rjukan Rockfestival: 17 juni 2017: VENNESLA, Hunsfest RRT: 24.
 5. Stjernens offisielle klubbmagasi

Fredrikstad er Nord-Europas best bevarte festningsby og byr på god mat, kunst og Gamlebyen. I Ytre Hvaler nasjonalpark venter strender og svaberg i skjærgården Kommende aktiviteter i Fredrikstad og på Hvaler? Arrangementskalender med oversikt over hva som skjer av utstillinger, konserter, teater, revyer og mye mer Les, se trailere og kjøp billetter til aktuelle filmer i Fredriksta Eva og Bjørn stiftet bekjentskap «nesten» ved en ren tilfeldighet sommeren 2017. Siden den gang har de samarbeidet blandt annet på Blå Grotte og Båthusteateret i Fredrikstad, eventer i Oslo samt ulike mindre arrangementer i Fredrikstad og Sarpsborg Tusen takk til alle bidragsyterne og til alle som handlet under årets auksjon. De fleste varene ble solgt, men fortsatt er det mulighet til å gjøre noen kupp, se under

Fredrikstad Stadion Event As, Kråkerøy, Norway. 333 liker dette. Fredrikstad Stadion - et unikt møtested Båthuskoret: øver tirsdager fra kl. 20.45 til 22.30 på Båthusteateret. Henv. Anette Fossum tlf. 918 00 267 Published on Jan 17, 2017. NY HØRINGSPERIODE: 04.07 - 15.08.2017. DEL AV ÅSGÅRD, FV. 108 OG FV. 451 - DETALJREGULERING MED KONSEKVENSUTREDNING - FORSLAG TIL PLANPROGRAM Øst for planområdet ligger Båthusteateret, Bjølstad gård, studentboligene på Bjølstadjordet, og Bjølstadfjellet med villabebyggelse Næringsliv i Østfold og Follo / september 2017. artistene Atle Jensen, Pål Nielsen, Odd René Andersen, - Vi stiller med 10 mann på scenen i Båthusteateret Her er i Fredrikstad har vi så mange flinke musikere, og en av de er Odd René Andersen som ikke har gitt ut plate på 16 år!!! Men til våren kommer endelig hans neste :) Den 20. september ble singlen Love rocket sluppet, og jeg hørte den første gang på fredag - det er virkelig en herlig soullåt

Sammen med Ølgaarden, Ego Brygghus og Båthusteateret, inviterer vi til Båthuset Beerfest. Lokalt øl, livemusikk, god mat og fest. Ta med deg de beste folka til en skikkelig OKTOBERFEST med byens.. Se resten av varene under. Prisene er varens verdi, så legg inn bud ! Bud sendes til [email protected]. Presangen: Hardanger bestikk, biffsett Ramona kr. 1872,-Color Line: 5 turer inkl bil og 5 voksne på Strømstad-Sandefjord kr. 900, Planer, dokumenter og retningslinjer Heltid i helse og velferd, folkehelseplan, temaplaner ; Ressursenhet Formidling av personalressurser for sykehjem, hjemmesykepleien og tjenester til funksjonshemmede ; Velferdsteknologi Ny teknologi hjemme og på institusjon, smarthus, helsevakt og trygghetspatrulje ; Veteraner i Fredrikstad Side for veteraner og familie - ansatte og fastleger - veteranpla

Kynningsrudnytt vinteren 2016 2017 KynningsrudNytt er Kynningsrudgruppens personalmagasin, laget av og primært for medarbeidere. Kynningsrudnytt vinteren 2016 2017 Fredrikstad MS forening har den gleden av og invitere medlemmene til Revy på båthusteateret, 26 August 26 aug 18:30 - 26 aug 23:59 Legg til kalender Dørene åpner kl 1830 Quality Fredrikstad gjentar tidligere suksesser når det gjelder julebord, men nå med nytt innhold innenfor revy og juleshow i soulinnpakning. Showet The Soul of Christmas med Odd René Andersen fikk terningkast 5 i lokalavisen Fredriksstad Blad...

31. mai 2017 · Fredrikstad er kåret til landets mest attraktive by, og vi vi Maritech takker for en fantastisk aften på Båthusteateret med flott underholdning. Korst oppsummering, så var dette en alletiders kveld, og Maritech er fornøyd med å kunne arrangere en slik fin aften for ansatte, styret og ledsagere. Se mer 2017 Jan 20: Trondheim Båthusteateret Feb 25 Eidsvoll Gamle Nebbenes Kafeteria Mar 4 Kristiansand P4 Vinterlyd Mar 5 Umeå - Sweden House Of Metal Apr 22 Farsund Påskefestivalen - Kulturhangaren Apr 23 Sveio. Proff.no gir deg rolleinformasjon om Roger Amundsen. Se hans roller (3) og relasjoner (1) i næringslivet - og hvilke bransjer Roger Amundsen er aktiv i Det ble arrangert fagdag, samt jubileumsfest i Båthusteateret. Mads Nissen, som vant World Press Photo 2014, Dec 5, 2017. Invitasjon til Årets bilde 2017. Dec 5, 2017. Dec 5, 2017. Mar 23, 2017. Referat fra Årsmøte i PK. Mar 23, 2017. Mar 23, 2017. Mar 16, 2017. Utlysning: UNESCO ønsker bilder av journalister i arbeid Besøksadresse Rådhuset, Nygaardsgaten 14-16 1606 Fredrikstad. Postboks 1405 1602 Fredrikstad. Org.nr.: 940039541. Kommunenr.: 300

Årets quiz nr. 1 på Kongens Brygge i Halden og Båthusteateret i Fredrikstad • FILMKVELD torsdag 26. august • LISEBERG-tur fredag 27. august. Nær alle plasser opptatt i går, men møt opp ved bussavgang fra campus. Bussene fylles opp. • Black&Whiteparty m/DJ lørdag 29. august. Møt opp på City Scene. Det blir folksomt Mitt navn er Anita. Er gift og mamma til to herlige voksne barn. Her skriver jeg om ting som opptar meg i dagliglivet + mat, baking, interiør og bøker jeg liker å lese. Velkommen er du :) Mail: anitasskriverier@hotmail.n Verdens golfdag for kvinner er et samarbeid mellome en rekke andre organisasjoner i Women's Golf Day-bevegelsen.. Blant dem den europeiske organisasjonen for golfbaner, EGCOA, som i Norge representeres av Foreningen for norske golfbaner (FNG). — Dette er å slå et slag for rekruttering og å skape entusiasme for golfsporten.Vi ønsker ate våre medlemmer og andre klubber gjennomfører en.

Video: Kom igjen-kom igjen Kråkerøy

Publisert: 26. april 2017, kl. 07:30 Sist oppdatert: 26. april 2017, kl. 07:30. Artikkelen er over 3 år gammel DEL. Så ble jeg plukka opp av Båthusteateret og deltok sammen med Pål Nielsen, Vivi Haug & co i Den store Jokerforestillingen Vi ønsker å gratulere våre kjære naboer på Båthusteateret med terningkast 6 på sommershowet!!

Fredrikstad Stadion Event er klar for å følge en ny fotballsesong 2018 Husk at vi kan brukes til så mangt, om du skal ha et lite eller stort selskap, kurs eller konferanse om du ønsker å ha det hjemme eller i våre lyse lokaler så er det bare å ta kontakt Dette skjedde i 2017: • Høgskolen i Østfold starter opp 5-årige grunnskolelærerutdanninger. • Master i avansert sykepleie etableres ved Avdeling for helse og velferd. • I desember 2017 tas en ny bygning med 50 kontorplasser i bruk. Dette skjedde i 2018: • Akademi for scenekunst starter opp Masterstudium i performance torsdag, 23 februar 2017. Kategori: Tidligere forestillinger I forbindelse med Fredrikstads 450 års jubileum spilte vi i februar 2017 vår egen helt nye musikal skrevet av Alexander Hermansen

Revy - Båthuset Scen

 1. Restaurant Slippen og Båthusteateret til høyre i enden av Gamle Beddingvei. Der finner du også gangbrua over til Fredrikstad og Blomstertorvet på den andre siden av Glomma. Nedover fv. 108 finner du Cowi og Høgskolen i Østfold, Helse og Ingeniørstudier på høyre side i veikrysset, til venstre kommer du først til G. A. Stouslands vei, ta av til høyre til Rødsveien fv 451 igjen
 2. Møt skuespillerne i Ælva våres! Fra FREDRIKSTADUNGANE kommer ti barn og ungdommer: Wilma Spitz, Irene Strand og Amanda Søderberg Knudsen spiller de tre..
 3. Båthusteateret ligger ved bryggepromenaden få meter fra elvekanten, og et steinkast fra gangbrua over Glomma, midt smørøyet av Fredrikstad. Før ombygging het bygget bare FM skuret, fordi det da ble brukt til produksjon av de berømte snekkemotorene til Fredrikstad Motorfabrikk
 4. Fredriksta
 5. 24. mai (Så lenge skutan kan gå) By Borge Musikkorps 26. mai 2014 Ukategorisert. No Comment
 6. Dialektkonsert i Båthusteateret 8 Mars 2013. This video is unavailable. Watch Queue Queu
 7. COVER* 21:00 Båthusrevyen 2017 på Båthusteateret. eBillett 22:30 Åges Danseband spiller i teltet på Damipsbrygga. COVER* 22:30 CLMD på NiNi Beach. Kr. 250,- 23:00 Festivalkro på.

Det legges mye til grunn for å komme i mål med meklingen nå- Begge parter er mer interessert i å komme til en løsning. Hadde det blitt skole i morgen så er det mange som er lettet for å komme i mål med pensum, dog noe amputert, eksamener blir unnagjort før sommerferien, men endel barneskole barn blir skuffet for at sommerferien ikke hadde startet riktig ennå allikevel Bjørnar Spydevold trollbandt sitt publikum slik han også gjør på både kirkekonserter og revyer. Bjørnar ga også publikum en smakebit på årets revy som skal spilles på Båthusteateret i sommer, og han fremførte også en monolog og melodi fra fjorårets revy. Kvelden ble avsluttet med et ekstranummer før det ble avholdt trekning Berg Hansen Experience. 857 likes. Noen av norges beste musikere tolker Jimi Hendrix sin musikk! Magnus Berg (Gitar) Totto Hansen (Trommer) Bjørn..

Kråkerøy: Crow Island or Flower Island. Industri historie. En campingplass, 2 familievennlige badeplasser - Se 5 reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Fredrikstad, Norge på Tripadvisor Images at Båthusteateret on instagram. KIL KICK OFF ble nok en gang en stor suksess! Takk til alle som stilte opp I dag er det tid for en ny tøff match på Fredrikstad Stadion kl. 15:00 mot Strømsgodset 2 TNT feiret Sid Ringsby - Kultur - Fredriksstad Blad: 550 elleville fans var møtt opp for å hylle sine rockehelter i TNT denne fredagen på Båthusteateret

Kultur 2017 (IKKE OPPDATERT) - www

Se bilder i fra bursdagskonserten på Båthusteateret. Pål Nielsen (62) spiller kong Herodes for andre gangen på 31 år. Anmeldelse: Snart lysnær det, Pål! Hvem mener du bør få Publikumsprisen for 2017? Stem her! Klart for 27. utgave av Frederikprisen - nå kan du få en festkveld for 100 kroner Dialektkonsert i Båthusteateret 8 Mars 2013. This video is unavailable. Watch Queue Queu I 2017 hadde vi én servitør- og tre kokkelærlinger. For oss er det viktig å være med å rekruttere. Det er jo også moro at flere av dem som har tatt fagbrev hos oss, nå er ansatt i fast jobb Se bilder i fra bursdagskonserten på Båthusteateret. 80 Østfold-musikere inntar sommerens Havnefestival og Atle Jensen er konferansier . Anmeldelse: Snart lysnær det, Pål! Hvem mener du bør få Publikumsprisen for 2017? Stem her! Stem på din favoritt til FBs Publikumspris

aID logo - Fredriksstad Bla

St.Croix-Huset, Blå Grotte, Brygga Kultursal, City Scene, Båthusteateret. Samtidig ble det mange spennende prosjekter i arbeid sammen med Scenekonsult. Tim tar fortsatt oppdrag som freelancer på siden av arbeidet på Høgskolen I Østfold. Ta kontakt om du lurer på noe i forbindelse med et prosjekt eller oppdrag. Sertefiktater: - Bil klasse 2017 Memento Mori Fremføring om sorg Tivolihaven, Musikal fra 1920 Hakkebakkeskogen Bratliparken Reklamefilm Sheriff Film Company AS Båthusteateret - Lystspill av Ragnar Joker Pedersen Utendørs vandreforestilling i Brattliparken - Rolle: Bakergut

TNT feiret Sid Ringsby - Kultur - Fredriksstad Blad: 550 elleville fans var møtt opp for å hylle sine rockehelter i TNT denne fredagen på Båthusteateret. Av Siri 19/02/2011 Uncategorize Sun, 03 Sep 2017 16:45:59 +0000 Report Martin Ø. is drinking a Hei Sveis by Aalholm Nanobryggeri at Båthusteateret Earned the Photogenic Brew (Level 21) badge

Båthuset Scene - Home Faceboo

desember 2017 (4) november 2017 (11) oktober 2017 (5) september 2017 (9) august 2017 (10) april 2017 (1) februar 2017 (3) januar 2017 (36) desember 2016 (40) Roger Amundsen er godt kjent i Fredrikstad, bl.a. fra Båthusteateret, men dukker også opp med ulike musikerkollegaer på intimkonserter Denne gang på Café Magenta. Relatert Høgskolen i Østfold har hatt nyheter på nett siden oktober år 2000. Her bringer vi et tilbakeblikk med bilder fra de første 10 årene til Høgskoleavisa i Østfold. Et spennende tiår med mange fine studentarrangement, store utbygginger, og viktige utdanningspolitiske saker for fylket og regionen B ill Wyman's Rhythm Kings could be touring near you! Check below for the latest tour dates for Bill Wyman's Rhythm Kings gigs and special events, as well as a guide to recent concerts. Click to book tickets directly with the box office for each venue, and make sure you get your tickets to one of the best nights of live music from a legendary line-up of stellar musicians and special guests

Båthuset Revyteater, Fredrikstad, FREDRIKSTAD arrangemente

OCEANS OF SYMPHONY m/Oceans of Time, Jørn Lande & Lisleby Musikk Korps tiene 326 miembro Mar 19, 2020 - Explore Mark Hirstwood's board Norway 6 on Pinterest. See more ideas about Norway, Norwegian food, Oppland The latest Tweets from Martin Bunes Karlsen (@MartinBKarlsen): Ønskelisten https://t.co/toTuizyGB

kulturbrygga.n

Upcoming concert 2014 Feat: MARY WILSON (Ex The Suprimes) 20.11.14 Båthusteateret, Fredrikstad 21.11.14 Oslo Konsert hus, Oslo 22.11.14 Union Scene, Dramme Din egen Forum-blogg! Om MC-livet ditt og annet du vil dele med andre 19.00- Festmiddag i Båthusteateret (For påmeldte) Sted: Blå Grotte Hovedprogram 7. mars Fag- og forskningsdager for sykepleietjenesten i Helse Sør-Øst Med forbehold om endringer. Klokkeslett Tema Foredragsholder 09.00-11.30 Parallellsesjoner - se egne program 12/12/2017 10:07:16 AM. Fredrikstad neste, Østfold har absolutt noe bevegelse på gang. Vil ta for meg spesielt 2 aktører som jeg mener fortjener litt buzz og spotlight på seg, snakker Nøisom Craft Beer fra Øraveien i Gamle Fredrikstad og EGO Brygghus fra Torp, en av bydelene i Plankebyen. Joa, hadde jeg vært i det rause hjørnet i dag kunne jeg sikkert spandert noen go'ord både rundt den nye bottleshop-sjappa. 20-NOV Frederikstad, NOR, Bathusteateret 21-NOV Olso, NOR, Konserthus 22-NOV Drammen, NOR, Union Scene 23-NOV Horton, NOR, Bakkenteigen Kulturhus, 25-NOV Rjukan, NOR, Tinn Kulturhu 26-NOV Skien, NOR, Ibsenhuset 27-NOV Al i Hallingdal, NOR, Kulturhuset 28-NOV Hamar, NOR, Gregers 29-NOV Notodden, NOR, Notodden Blues Club 02-DEZ Stockholm, SWE.

Staysman & Lazz - Intro + Femogfemtilaken live

September 2017 fand in der Volkswagen Halle Braunschweig die Kick-Off Probe für das Pop-Oratorium Luther in Braunschweig statt. FFK kick off party på Båthusteateret. 21. mars 2015, kl. 22:13. 22 bilder Se hvem som var på Julekonsert med Vestbygda Blanda Kor. 61 bilder Ego lagde også en Båthusteateret Pale Ale (4,7%) samt noen øl til Havnelageret (akkurat som de Nøisom som for litt siden stilte med ølet Amazonas Weisse sammen med Erik Lien Johnsen under Publikums Favoritten 2017. Et øl som vant prisen for Beste Nyskaping. Så ja, kan jo håpe noen mikroaktører der ute plukker opp.

Kommunalminister Jan Tore Sanner kommer til Sarpsborg rådhus 13. mai for å presentere kommuneproposisjonen for Østfold-kommunene. Det er Fylkesmannen i Østfold og KS Østfold som arrangerer møtet for kommunene. Legges frem 11.mai Kommuneproposisjonen for 2017 legges fram den 11. mai Vis Ole-Hermann Lundbergs profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ole-Hermann har 55 jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Ole-Hermanns forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter Størrelse: 1 fl. a 236ml why choose elevate® w.s.? elevate w.s.'s unique formula is the most bioavailable source of natural vitamin e on the market today Gamlebyen Jazzfestival ble etablert i 2017 og blir gjennomført av Gamlebyen Kultur AS i samarbeid med Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop Jazzclub. Konsertene foregår på utestedene i Gamlebyen, Fredrikstad Regarder Endroits. Check out our new and improved places directory. Les lieux vous permettent de voir où se trouvent vos amis et de partager l'endroit où vous vous trouvez da

 • How to restore iphone 4.
 • Nostradamus prophezeiungen 2020.
 • Lumbosacral overgangsvirvel.
 • Martinique climat.
 • Les demoiselles d'avignon analyse.
 • Blå skog kremmerhuset.
 • Williams f1 wiki.
 • Wanneer is een man geinteresseerd.
 • Speidel gjæringskar.
 • Aquaventure waterpark price.
 • Mo gård salsnes.
 • Widderkopf symbol.
 • Surface book display.
 • Kinderchat ab 13.
 • Mexico snl.
 • Facioscapulohumeral muskeldystrofi.
 • Bas cuvier fontainebleau.
 • Sri lanka gruppenreise junge leute.
 • Hvaler kommune byggesak.
 • Vorschuss jobcenter mittellos.
 • Vejp startkit.
 • Lag påskepynt.
 • Emblem kryssord.
 • Hva koster lastebillappen 2017.
 • Parsec gaming stream.
 • Pokemon celebi event.
 • Stalins vei til makten.
 • Sonnenparadies falkensteiner.
 • Vondt i nedre del av halsen.
 • Tanzschule geesthacht.
 • Kroppens 3 energisystem.
 • Det er typisk norsk.
 • Rema 1000 geilo åpningstider.
 • Trollhättan medvind.
 • Jacob bible.
 • Fjorden cowboys youtube.
 • Morsomme nummer å tulleringe.
 • Gruppenreisen junge erwachsene.
 • Cda całe filmy 2014.
 • Camping bloemendaal aan zee.
 • Gothic clubs.